Keçiboynuzu Özü

İçindeki iyiliğe inan

Hünnap Keçiboynuzu Özü hiçbir katkı maddesi, kıvam arttırıcı, renklendirici, koruyucu ve glukoz içermeyen yüksek miktarda meyve özü ile üretilmektedir.

Meyvesinin özüyle elde edilen keçiboynuzu özü kokusu ve tadıyla eşsiz bir gıda olmasının yanısıra, insan için gerekli olan mineralleri ve değerli pek çok vitamini bünyesinde barındırmaktadır. Anadolu insanı için keçiboyunuzu özü her mevsim her öğün yanından ayırmadığı eşsiz bir lezzet olagelmiştir.

Hünnap Keçiboynuzu Özü Akdeniz Bölgemizde yetişen ve özenle seçilmiş, keçiboynuzu meyvelerinden geleneksel tadı, yoğunluğu, doğallığı ve zengin içeriği korunarak steril üretim koşullarında elde edilmektedir.

Hünnap Keçiboynuzu Özü, soğuk infüzyon yöntemiyle; buharlı vakum altında ilave vitaminlerle zenginleştirilerek üretilmekte, tadı ve içeriğiyle de özel bir üründür.

Keçiboynuzu meyvesi, Vitamin (Niasin, B12, Folik Asit, B6, Biotin)

Daily Portion

Per 10 ml

Per 15 ml

Carob Fruit

12797.3 mg

19195.95 mg

Vitamin B3(niasin)

2.4 mg (*BRD %15)

3.6 mg (*BRD %22.5)

Vitamin B12

0.4 µg (*BRD %15)

0.6 µg (*BRD %22.5)

Folic acid

30 µg (*BRD %15)

45 µg (*BRD %22.5)

Vitamin B6

0.21 mg (*BRD %15)

0.315 mg (*BRD %22.5)

Biotin

7.5 µg (*BRD %15)

11.25 µg (*BRD %22.5)

Other Vitamins and minerals of Carob Extract

Mg (Magnesium)

532.2 mg/kg

K (Potassium)

12.135 mg/kg

Ca (Calcium)

943.2 mg/kg

P (Phosphorus)

805.82 mg/kg

Fe (İron)

27.09 mg/kg

Zn (Zinc)

14.81 mg/kg

Vitamin B1 (Thiamine)

0.14 mg/kg

Soluble Fiber

16.1 mg/kg

Gluten Analysis (ppm)

< 3 ppm AOAC Method